MAMS REGISZTRÁCIÓS FOLYAMAT ÉS INFORMÁCIÓK 2022. 01. 05., Szerda, 12:20

Első lépésben kérjük töltsétek le a MAMS honlapjáról a licence igénylő lapot. Itt találjátok:
https://mams.hu/nyomtatvanyok/mamsevkezdes
Ezt töltsétek ki és ezzel együtt keressetek fel egy sportorvost és tőle a megfelelő igazolást szerezzétek be. Amint ez megvan még egy dolgot kell eldöntenetek, hogy a licence mellé milyen biztosítást választotok ennek részleteit itt találjátok:
https://mams.hu/mamsbiztositas
Fontos!!!!! Versenyzői licencet csak a MAMS-al kapcsolatban lévő sport egyesület válthat. Amennyiben neked nincs ilyen sport egyesületi tagságod, akkor ezt mi intézzük neked a következő képpen:
A HQC sorozat szervezői lehetőséget biztosítanak arra, hogy a a versenyzők a HQC sportegyesületben regisztráljanak . A sportegyesületi tagságnak éves díja  10.000.Ft . Kérünk benneteket tehát, hogy a licence igénylő és a nyilatkozatot tartalmazó lapot illetve a sportorvosi igazolást eljutattni szíveskedjetek a hqciroda@gmail.com . A licence díjat (10.000. Ft), a egyesület éves tagsági díját (10.000. Ft)  illetve az általad kiválasztott biztosítás díját pedig átutalni szíveskedj a következő bankszámla adatok és számlaszám alapján: 
HQC SE         10918001-00000110-95660000 (UniCredit Bank)
Amennyiben valakinek a nevében teljesíted az utalást akkor a megjegyzés rovatban kérlek add meg a versenyző nevét. 
Amennyiben nem szeretnél éves licencet akkor napi licence váltására is lesz lehetőség a verseny helyszíneken melynek összege: 5.000 Ft  + Biztosítás
Szeretnénk azonban ismételten jelezni, hogy bajnoki pontokat csak éves licence birtokában tudtok kapni.

 Napi licencet gyermek, junior és a junior+, valamint felnőtt versenyzőnek is válthattok, de ilyen esetben szükség van az érvényes sport orvosi vizsgálat bemutatására.  Szeretnénk azonban újfent felhívni a figyelmet, hogy bajnoki pontokat csak az éves licence birtokában tudtok kapni. A másik fontos dolog, hogy a licence igénylő lapon a megfelelő rovatban adjátok meg a rajtszámotokat. Kérjük a tavalyi rajtszámot használjátok. El kell mondanunk azonban, hogy amint az igénylő lapotok bekerül a MAMS-hoz ott feldolgozzák és akkor fog kiderülni, hogy az àltalatok kívánt rajtszám szabad-e? Tehát korábban valaki regisztrálta e már. Abban az esetben ha az adott számot valaki már korábbi évben a MAMS-nál igényelte és megkapta akkor annak a rajtszámnak a tekintetében elsőbbséget élvez. Rajtszám ütközés esetén értesítve lesztek.

MAMS LINK: 
https://mams.hu/nyomtatvanyok/mamsevkezdes?fbclid=IwAR26xC6ekyk7lc4EbCR8lalui6pXYf43fTCC9nXFW52ecQUJvSaaCFS2Mn4

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljatok Géczi Gáborhoz ( +36 20 5391675)

MAMS REGISZTRÁCIÓS FOLYAMAT ÉS INFORMÁCIÓK
Fel