MAMS REGISZTRÁCIÓS FOLYAMAT ÉS INFORMÁCIÓK 2019. 03. 03., Vasárnap, 20:13

Első lépésben kérjük töltsétek le a MAMS honlapjáról a licence igénylő lapot. Itt találjátok:
https://mams.hu/nyomtatvanyok/mamsevkezdes
Ezt töltsétek ki és ezzel együtt keressetek fel egy sport orvost és tőle a megfelelő igazolást szerezzétek be. Amint ez megvan még egy dolgot kell eldöntenetek, hogy a licence mellé milyen biztosítást választotok ennek részleteit itt találjátok:
https://mams.hu/mamsbiztositas
(2018-as biztosítások és szolgáltatások) 2019-re is érvényes).
Fontos!!!!! Versenyzői licencet csak a MAMS-al kapcsolatban lévő sport egyesület válthat. Amennyiben neked nincs ilyen sport egyesületi tagságod, akkor ezt mi intézzük neked a következő képpen:
A HQC sorozat együtt működési megállapodást kötött a DEVILS sport egyesülettel, aminek keretében sport egyesületi tagságot biztosítunk a 2019-es évben és a licence bejelentés adminisztrációját is a SE végzi neked. A sport egyesületi tagságnak éves díja van de a HQC sorozatban versenyzőknek az egyesületi tagsági díját a HQC szervező csapata ÁTVÁLLALJA. Kérünk benneteket tehát, hogy a licence igénylő és a nyilatkozatot tartalmazó lapot illetve a sport orvosi igazolást eljutattni szíveskedjetek Popik János Úrnak a popikjani@gmail.com címre. A licence díjat (10.000 Ft) illetve az általad kiválasztott biztosítás díját pedig átutalni szíveskedj a következő bank számla adatok és számlaszám alapján: 
DEVILS SE         Korona Takarék         54500150-17778026
Amennyiben valakinek a nevében teljesíted az utalást akkor a megjegyzés rovatban kérlek add meg a versenyző nevét. 
Amennyiben nem szeretnél éves licencet akkor napi licence váltására is lesz lehetőség a verseny helyszíneken melynek összege: 5.000 Ft  + Biztosítás
Szeretnénk azonban ismételten jelezni, hogy bajnoki pontokat csak éves licence birtokában tudtok kapni.

 Napi licencet gyermek, junior és a junior+ versenyzőnek is válthattok, de ilyen esetben szükség van az érvényes sport orvosi vizsgálat bemutatására. Felnőtt versenyző számára napi licence érvényes vezetői engedély birtokában váltható sport orvosi vizsgálat nélkül. Szeretnénk azonban újfent felhívni a figyelmet, hogy bajnoki pontokat csak az éves licence birtokában tudtok kapni. A másik fontos dolog, hogy a licence igénylő lapon a megfelelő rovatban adjátok meg a rajtszámotokat kérjük a tavalyi rajtszámot használjátok. El kell mondanunk azonban, hogy amint az igénylő lapotok bekerül a MAMS-hoz ott feldolgozzák és akkor fog kiderülni, hogy az àltalatok kívánt rajtszám szabad-e? Tehát korábban valaki regisztrálta e már. Abban az esetben ha az adott számot valaki már korábbi évben a MAMS-nál igényelte és megkapta akkor annak a rajtszámnak a tekintetében elsőbbséget élvez. Rajtszám ütközés esetén értesítve lesztek.

MAMAS LINK: 
https://mams.hu/nyomtatvanyok/mamsevkezdes?fbclid=IwAR26xC6ekyk7lc4EbCR8lalui6pXYf43fTCC9nXFW52ecQUJvSaaCFS2Mn4

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljatok Szalai Viktorhoz ( +36 20 4078695)

MAMS REGISZTRÁCIÓS FOLYAMAT ÉS INFORMÁCIÓK
Fel